Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
9 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

My account
Delivery service

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
9 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Stephanie Marko
A sztrájk fő célja, hogy megkönnyítse a családok mindennapi életét. Ezért folytatjuk az innovációt és új minőségi termékeket hozunk létre, például a ruha névtábláit vagy akasztható hurkokat, amelyek célja a mindennapi élet megkönnyítése.
Hasonlóképpen, mint vállalat, aktívan együtt akarunk működni a társadalommal és ösztönözni kell a gondolkodásmód megváltoztatását. A jótékonysági tevékenységek - például az Élelmiszerbank számára nyújtott adományok - előmozdítása mellett elkötelezettek vagyunk az egyenlőség, valamint a család és a munka összeegyeztetése mellett.
 
Minőség
Mindannyian a legjobbat akarjuk családjaink számára. Ezért mind a gyermekcikkeket jelölő címkéinket, mind a személyre szabott termékek többi részét minden szükséges garanciával meghatározzuk, hogy a legjobb eredményt és a maximális tartósságot biztosítsuk. A nyomtatott címkék, a személyi karkötők és a személyre szabott fali matricák a gyerekeknek teljesítették a végleges tesztet. "Tengerimalacként" garantálják a termékek maximális minőségét. Ruházati címkéink ellenállnak a mosónak és a szárítónak. Az egyedi matricáink ellenállnak a mosogatógépnek és a mikrohullámú sütőnek. A minőség iránti elkötelezettség szintén keresztirányú, és azon dolgozunk, hogy elérjük a vállalati szinteket, például az ügyfélszolgálatot és a kézbesítést.
 
Innováció és könnyűség
A Stikets-nél folyamatosan fejlesztünk innovációt, hogy új termékeket biztosítsunk a legjobb tulajdonságokkal a családok igényeihez. Hasonlóképpen, weboldalunk folyamatosan változik és fejlődik, hogy garantáljuk a legjobb használhatóságot. A Stiketsnél azt szeretnénk, hogy a folyamat egyszerű, gyors és szórakoztató legyen: a termék testreszabásáról a megrendelés átvételéig vagy az értékesítés utáni szolgáltatásokig.
 
Békéltetés
Stikets: family first
A Stikets vezérigazgatója, Stephanie Marko egy olyan társaságot akart létrehozni, amely ugyanolyan magas színvonalú szabványokkal rendelkezik, mint a termékei. Be akarta bizonyítani, hogy lehetséges egy olyan társaság létrehozása, amely gazdasági válságban is növekedhet anélkül, hogy veszélyeztetné annak erős egyeztetési értékeit. Olyan társaságnak is azt kívánta, amelyben a nők dolgozhatnak anélkül, hogy feladnák anyai szerepüket, és ahol ezen felül elérhetik a szakmai megvalósulást.
 
Ez intenzív munkanapot jelent 9:00 órától. 17: 00-ig amely megfelel az iskolai menetrendnek, rugalmas be- és kijárattal. Ezenkívül a Stikets-nél elkötelezettek vagyunk a távmunka mellett, és a munka értékelését a célkitűzések és nem a rá fordított idő függvényében végezzük. A társaságnak van egy területe, ahol játékok vannak az alkalmazottak gyermekei számára.
 
Egyenlőség
Mumpreneurként Stephanie Marko nagyon tudatában van annak, hogy még hosszú utat kell megtenni a férfiak és nők közötti egyenlőség elérése érdekében a társadalomban és az üzleti világban. Ez ellentétben áll a nők képességeivel, különösen az anyákkal. Mint sok tanulmány már kimutatta, nagy kapacitással rendelkeznek a napi munka megtervezéséhez és megszervezéséhez, és ez nagyobb munkateljesítményt eredményez. A Stiketsnél elsősorban nők dolgoznak, 6 évesnél fiatalabb gyermekekkel.
 
Nagyon örülünk, hogy segíteni tudunk a családoknak, és nagyon büszkék vagyunk a kapott számos díjra és családbarát elismerésre.
 
Stikets
A kapott támogatás megköszönésének legjobb módja az innováció folytatása és a jobb társadalom és a jobb világ érdekében történő munka. Itt vagyunk, és ezt fogjuk folytatni. Köszönjük, hogy meglátogatta a Stikets-t.
Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....