Ne hagyja ki!

10% kedvezmény minden személyre szabott termékre

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Stephanie Marko
A sztrájk fő célja, hogy megkönnyítse a családok mindennapi életét. Ezért folytatjuk az innovációt és új minőségi termékeket hozunk létre, például a ruha névtábláit vagy akasztható hurkokat, amelyek célja a mindennapi élet megkönnyítése.
Hasonlóképpen, mint vállalat, aktívan együtt akarunk működni a társadalommal és ösztönözni kell a gondolkodásmód megváltoztatását. A jótékonysági tevékenységek - például az Élelmiszerbank számára nyújtott adományok - előmozdítása mellett elkötelezettek vagyunk az egyenlőség, valamint a család és a munka összeegyeztetése mellett.
 
Minőség
Mindannyian a legjobbat akarjuk családjaink számára. Ezért mind a gyermekcikkeket jelölő címkéinket, mind a személyre szabott termékek többi részét minden szükséges garanciával meghatározzuk, hogy a legjobb eredményt és a maximális tartósságot biztosítsuk. A nyomtatott címkék, a személyi karkötők és a személyre szabott fali matricák a gyerekeknek teljesítették a végleges tesztet. "Tengerimalacként" garantálják a termékek maximális minőségét. Ruházati címkéink ellenállnak a mosónak és a szárítónak. Az egyedi matricáink ellenállnak a mosogatógépnek és a mikrohullámú sütőnek. A minőség iránti elkötelezettség szintén keresztirányú, és azon dolgozunk, hogy elérjük a vállalati szinteket, például az ügyfélszolgálatot és a kézbesítést.
 
Innováció és könnyűség
A Stikets-nél folyamatosan fejlesztünk innovációt, hogy új termékeket biztosítsunk a legjobb tulajdonságokkal a családok igényeihez. Hasonlóképpen, weboldalunk folyamatosan változik és fejlődik, hogy garantáljuk a legjobb használhatóságot. A Stiketsnél azt szeretnénk, hogy a folyamat egyszerű, gyors és szórakoztató legyen: a termék testreszabásáról a megrendelés átvételéig vagy az értékesítés utáni szolgáltatásokig.
 
Békéltetés
Stikets: family first
A Stikets vezérigazgatója, Stephanie Marko egy olyan társaságot akart létrehozni, amely ugyanolyan magas színvonalú szabványokkal rendelkezik, mint a termékei. Be akarta bizonyítani, hogy lehetséges egy olyan társaság létrehozása, amely gazdasági válságban is növekedhet anélkül, hogy veszélyeztetné annak erős egyeztetési értékeit. Olyan társaságnak is azt kívánta, amelyben a nők dolgozhatnak anélkül, hogy feladnák anyai szerepüket, és ahol ezen felül elérhetik a szakmai megvalósulást.
 
Ez intenzív munkanapot jelent 9:00 órától. 17: 00-ig amely megfelel az iskolai menetrendnek, rugalmas be- és kijárattal. Ezenkívül a Stikets-nél elkötelezettek vagyunk a távmunka mellett, és a munka értékelését a célkitűzések és nem a rá fordított idő függvényében végezzük. A társaságnak van egy területe, ahol játékok vannak az alkalmazottak gyermekei számára.
 
Egyenlőség
Mumpreneurként Stephanie Marko nagyon tudatában van annak, hogy még hosszú utat kell megtenni a férfiak és nők közötti egyenlőség elérése érdekében a társadalomban és az üzleti világban. Ez ellentétben áll a nők képességeivel, különösen az anyákkal. Mint sok tanulmány már kimutatta, nagy kapacitással rendelkeznek a napi munka megtervezéséhez és megszervezéséhez, és ez nagyobb munkateljesítményt eredményez. A Stiketsnél elsősorban nők dolgoznak, 6 évesnél fiatalabb gyermekekkel.
 
Nagyon örülünk, hogy segíteni tudunk a családoknak, és nagyon büszkék vagyunk a kapott számos díjra és családbarát elismerésre.
 
Stikets
A kapott támogatás megköszönésének legjobb módja az innováció folytatása és a jobb társadalom és a jobb világ érdekében történő munka. Itt vagyunk, és ezt fogjuk folytatni. Köszönjük, hogy meglátogatta a Stikets-t.
Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....