Ne hagyja ki!

10% kedvezmény minden személyre szabott termékre

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000 Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000 Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000 Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000 Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Felhasználási feltételek

A www.stikets.hu domain nevet a The Stikets Company, S.L., ESB65303349 HÉA-nyilvántartásban, az Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spain címen regisztrálja. A telefonszám: +34 931 228 558, az e-mail cím: help@stikets.hu. Barcelona kereskedelmi nyilvántartása, Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Inscripción 1.
________________________________________
 
Felhasználási feltételek
 
1. A fenti felhasználási feltételekkel a The Stikets Company, S.L. az ügyfelek és más internetes felhasználók számára szabályozza a weboldal elérhetőségét, valamint a rajta található információk elérhetőségét.
 
2.- A weboldal használatának egyszerű tényével a felhasználó megerősíti, hogy elfogadja ezeket a használati feltételeket.
 
3.- A weboldal és az abban található információk használata elvileg ingyenes, anélkül, hogy ez a körülmény megváltozhat. Ebben az esetben a The Stikets Company, S.L. vállalja, hogy az új felhasználási feltételeket a weboldalon a lehető leghamarabb közzéteszi.
 
4.- A felhasználó vállalja, hogy nem használja a weboldalt vagy annak adatait illegális, erkölcstelen vagy a közrenddel ellentétes tevékenységek elvégzéséhez, és általános szabályként vállalja, hogy a tartalmat e használati feltételeknek megfelelően használja fel. Mindkét tényező - a hozzáférés és az információ - az érintett személy kizárólagos felelőssége, és a The Stikets Company, S.L. nem tehető felelőssé az esetleges károkért, amelyek az ilyen hozzáférésből vagy az információ felhasználásából származhatnak, amely ellenőrzésen kívül esik.
 
5.- A Stikets Company, S.L. nem tehető felelőssé a weboldalhoz vagy annak tartalmához való hozzáférés hibáért, és minden erőfeszítést megtett annak biztosítása érdekében, hogy ezek a hibák ne forduljanak elő.
A Stikets Company, S.L. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül ideiglenesen felfüggeszti weboldalaihoz való hozzáférést, ha a webhely karbantartására, javítására, frissítésére vagy fejlesztésére van szüksége.
 
6.- A weboldal összes tartalma (beleértve, de nem kizárólag az adatbázisokat, képeket, rajzokat, grafikákat, szöveges fájlokat, audio, video és szoftvereket) a The Stikets Company, SL tulajdonát képezi, és nemzeti és nemzetközi szellemi és ipari tulajdonjogok.
A The Stikets Company, S.L. weboldalán megjelenő védjegyek, emblémák, megkülönböztető jelek és logók a The Stikets Company, S.L. tulajdona. Ugyanezek a feltételek érvényesek a www.stikets.hu domain névre
A The Stikets Company, SL-hez tartozó szövegek, rajzok, grafikák, video- vagy audio-támogatások nem módosíthatók, másolhatók, megváltoztathatók, újraterjeszthetők, adaptálhatók vagy lefordíthatók a felhasználó vagy harmadik fél által, a The Stikets Company kifejezett engedélye nélkül. , SL, kivéve, ha kifejezetten ellenkezője van.
A weboldalon szereplő információk jogosulatlan használata, valamint a szellemi vagy ipari tulajdonjogok megsértése a megfelelő jogi lépések megtételéhez vezet.
 
7.- Bármilyen hiperhivatkozás létrehozása egy másik weboldalról a The Stikets Company, S.L. webhelyének bármely oldalára az alábbi feltételek vonatkoznak:
• A The Stikets Company, S.L. webhelyén bemutatott szolgáltatások részleges vagy teljes reprodukálása tilos.
• Nem hozhat létre mély linkeket a The Stikets Company, S.L. weboldalával vagy annak szolgáltatásaival, valamint nem hozhat létre böngészőt vagy határkörnyezetet a webhely tartalma körül.
• A The Stikets Company, S.L., a weboldal és annak szolgáltatásai oldalán nem szerepelhet hamis, pontatlan vagy helytelen információ. A legfontosabb, hogy a The Stikets Company, SL weboldalára mutató hivatkozás részét képező táblákon kívül nem tartalmazhat semmilyen védjegyet, kereskedelmi nevet, létesítmény emblémáját, megnevezését, logót, szlogenet vagy más megkülönböztető jelet, amelyek a The Stikets tulajdonában vannak. Company, SL
• A Stikets Company, S.L. semmilyen körülmények között nem felelős a hiperhivatkozást tartalmazó weboldalon a nyilvánosság számára elérhető tartalomért vagy szolgáltatásokért, valamint az ezen a weboldalon megjelenő információért vagy nyilatkozatokért.
• A The Stikets Company, S.L. webhelyére mutató bármilyen hivatkozásnak meg kell jelennie a weboldal honlapján.
8.- Adatvédelmi és adatvédelmi politika
A következő adatvédelmi irányelvek célja, hogy tájékoztassák Önt arról, hogy hogyan használjuk az Ön személyes adatait az európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR) rendelkezéseinek és követelményeinek megfelelően.
 •  A. Információhoz való jog
Ez az adatvédelmi politika szabályozza a www.stikets.hu weboldal, valamint a Stikets többi weboldalának a hozzáférését és használatát, amelyet a The Stikets Company, SL a szolgáltatásaik és tartalmak iránt érdeklődő internetezők számára elérhetővé tesz a az európai általános adatvédelmi rendelet, a Stikets Company, SL, a weboldal tulajdonosa, tájékoztatja a webhely felhasználót a személyes adatok automatizált fájljának létezéséről, amelyet a The Stikets Company, SL készített és a felhasználó felelőssége alatt áll.
 
 •  B. Cél
A regisztrált felhasználók adatait a weboldalon erre a célra engedélyezett űrlapok segítségével a The Stikets Company, SL gyűjti, annak érdekében, hogy megkönnyítsék a The Stikets Company, SL által az említett webhelyen nyújtott szolgáltatásokat. Web. A promóciók vagy a mintatermékek közös márkanévvel nyert adatok esetében a nyilvántartásokat meg lehet osztani az említett promóciós kampány együttműködő vállalatával.
Az összegyűjtött személyes adatokat a The Stikets Company, S.L. kezeli. a következő célok szerint:
o Kezelje kapcsolatfelvételi kéréseit a The Stikets Company, S.L.-nél. a The Stikets Company, S.L. honlapján biztosított csatornákon keresztül.
o Kezeli a weboldal keretében végrehajtott vásárlásokat, ideértve a fizetés és a megrendelés elengedésének kezelését is.
o A hírlevél előfizetésének kezelése a The Stikets Company, S.L. webhelyén biztosított csatornán keresztül.
o Készítsen adatjelentéseket a weboldal használatáról, és ellenőrizze a felhasználók preferenciáit és viselkedését.
o Kezeli az elégedettségi felmérések küldését a The Stikets Company, S.L. termékének vagy szolgáltatásának megvásárlása alapján. annak érdekében, hogy nap mint nap javítsuk ügyfeleink tapasztalatait.
o Elemezze adatait olyan felhasználói profilok létrehozása érdekében, amelyek lehetővé teszik az érdekes termékek részletes meghatározását.
Az adatokat a gyűjtésükhöz szükséges célok eléréséhez szükséges ideig megőrzik, kivéve, ha a felhasználó visszavonását a The Stikets Company, S.L.-től kéri, hozzájárulása ellen vagy visszavonása érdekében.
 • C. A felhasználó által szolgáltatott információk kötelező vagy választható jellege, valamint az adatok pontossága
A felhasználó által kitöltendő regisztrációs űrlapon általában csillaggal (*) jelölt kötelező mezők feltétlenül szükségesek a kérés teljesítéséhez, mivel az adatok önkéntes felvétele a többi mezőbe. A felhasználó garantálja, hogy a The Stikets Company, S.L. Igazak, és felelősek azért, hogy ugyanazzal a kommunikációval megváltoztassák őket.
 
 • D. A felhasználó hozzájárulása
Személyes adatok küldése a The Stikets Company, S.L. elektronikus nyomtatványain keresztül vagy e-mailek, azt jelenti, hogy a feladó kifejezetten hozzájárul a The Stikets Company, SL weboldalainak céljaihoz kapcsolódó szolgáltatásokhoz és termékekhez tartozó adatok automatizált feldolgozásához, valamint a kommunikáció elektronikus úton történő továbbításához a kapcsolódó információkkal a The Stikets Company, SL-hez és annak kezdeményezéseihez.
 
 • E. Milyen felhasználói adatokkal fog foglalkozni a Stikets Company SL?
The Stikets Company, S.L. az alábbi adatkategóriákkal foglalkozik:
o Azonosító adatok: a külföldi neve, vezetéknevei, nemzeti személyazonosító okmánya vagy személyazonosító száma és képe.
o elérhetőségi adatok: cím, vezetékes, mobiltelefon, e-mail cím.
o Személyes adatok: születési idő, életkor, nem, nemzetiség.
o Banki adatok: számlaszám, tulajdonos, SEPA megbízás.
o Egyéb adatok: az érdekelt felek által szolgáltatott adatok a weboldalon található űrlapok nyitott mezőiben.
o Navigációs adatok.
Abban az esetben, ha a felhasználó harmadik fél adatait szolgáltatja, kijelenti, hogy hozzájárulása van, és vállalja, hogy az adatvédelmi politikában szereplő információkat átadja az érdekelt félnek, ezen adatok tulajdonosának, kivéve a The Stikets Company, S.L. bármilyen felelősség e tekintetben. A The Stikets Company, S.L. elvégezheti a szükséges ellenőrzéseket ennek a ténynek a megállapításához, az adatvédelmi előírásokkal összhangban megfelelő átvilágítási intézkedéseket hozva. Az egyik cél, amelyre a The Stikets Company, S.L. a felhasználók által szolgáltatott személyes adatokat úgy kezeli, hogy elektronikus kommunikációt küldnek az árukkal, szolgáltatásokkal, promóciókkal, ajánlatokkal, eseményekkel vagy a felhasználók számára releváns információkkal. Bármely ilyen típusú kommunikáció esetén kizárólag és kizárólag azoknak a Felhasználóknak szól, akik korábban még nem fejezték ki a kézhezvételüket. Az előző munka elvégzéséhez a The Stikets Company, S.L. Elemezheti a The Stikets Company, S.L szervezetek és weboldalak által gyűjtött adatokat. csoportot annak érdekében, hogy felhasználói profilokat hozzon létre, amelyek lehetővé teszik az Ön számára érdekes termékek részletesebb meghatározását. Abban az esetben, ha a felhasználó nem akarja elküldeni a kereskedelmi vagy promóciós kommunikációt a The Stikets Company, SL-től, kérheti a szolgáltatás visszavonását, ha rákattint az erre a célra engedélyezett linkre az ilyen kereskedelmi kommunikációban, vagy e-mailt küld a a következő e-mail cím: help@stikets.hu.
 
 •  F. Mi az adatai kezelésének legitimitása?
A weboldalon történő termékek megszerzéséhez szükséges adatok feldolgozásához szükség van a felhasználó és a The Stikets Company, S.L. közötti szerződéses kapcsolat betartására. Az Ön adatainak marketing célokra történő kezelése, a The Stikets Company, S.L. termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban és az ügyfelek számára készült hasonló szolgáltatások, a szabályozás által elismert jogos érdekén alapulnak, amikor a felhasználó termékeket és / vagy szolgáltatásokat vásárolt a The Stikets Company, SL-től. Amennyiben ilyen szerződéses kapcsolat nem áll fenn, az adatfeldolgozás a jelenlegi hatályos rendeletekben összegyűjtött felhasználói hozzájárulás. A fent említett célokra történő kezelést mindig a felhasználó előzetes hozzájárulásával vagy a fentiek jogos érdekére alapozva kell elvégezni, és ehhez szükség van az Ön kérésére. Ezenkívül, ha visszavonja a kezelések bármelyikét, ez nem befolyásolja a korábban elvégzett kezelések jogszerűségét. Az ilyen hozzájárulás visszavonásához a Felhasználó felveheti a kapcsolatot a The Stikets Company, S.L. a következő csatornákon keresztül: a The Stikets Company, S.L. címzett levélben a következő címre: Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spain, vagy kattintson a The Stikets Company, S.L. által elküldött minden kereskedelmi kommunikációban elérhető automatikus letöltési linkre. vagy e-mailben a help@stikets.hu címre
 • G. Mely címzettekkel osztják meg a felhasználó adatait?
A felhasználói adatok továbbíthatók a következőknek:
o A The Stikets Company, S.L. társaságok és weboldalak, kizárólag belső adminisztratív célokra és / vagy a fentiekben felsorolt ​​célokra.
o A The Stikets Company, S.L. társaságok és weboldalak az azt alkotó vállalatok által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció küldésére, feltéve, hogy a Felhasználó hozzájárult ehhez.
o közigazgatás és illetékes nemzeti és / vagy európai hatóságok a törvény által előírt esetekben.
Ezen felül az adatokhoz hozzáférhet a The Stikets Company, S.L. és a The Stikets Company, S.L. beszállítói és együttmûködõ társaságok, amelyekben a hozzáférés szükséges a jogi kötelezettségek és / vagy a korábban megjelölt célok megfelelõ teljesítéséhez. Ezek a szolgáltatók nem dolgozzák fel az Ön adatait saját céljaira, amiről a The Stikets Company, S.L. korábban nem számolt be. Az ebben a szakaszban megjelölt címzettek az Európai Gazdasági Térségen belül vagy azon kívül helyezkedhetnek el, az utóbbi esetben a nemzetközi adatátvitel kellően legitimált.
 
 • H. Felhasználói felelősség
A felhasználó:
o Garantálja, hogy meghaladja a tizennyolc (18) évet, és hogy a The Stikets Company, S.L. Ezek igazak, pontosak, teljesek és naprakészek. Ebből a célból a felhasználó felelős az összes közölt adat valódiságáért, és a megadott információkat időben megőrzi, oly módon, hogy reagáljon a valós helyzetükre.
o Garantálja, hogy harmadik feleket értesített azokról, akik az Ön adatait megadják, ha vannak, a dokumentumban szereplő szempontokról. Ez azt is garantálja, hogy megszerezte az engedélyét adatainak a The Stikets Company, S.L. a megadott célokra.
o Felelős a weboldalon keresztül szolgáltatott hamis vagy pontatlan információkért, valamint a közvetlen vagy közvetett károkért, amelyek ezt a The Stikets Company, S.L. vagy harmadik felek számára.

 
 • I. Hírlevél és elektronikus kommunikáció
A Stikets Company, SL a felhasználók számára, akik korábban engedélyt kaptak erre a célra engedélyezett feliratkozási űrlapon keresztül, hírlevelet küldhetnek a weboldal releváns híreiről, híreiről és információiról. Emellett a felhasználó leiratkozhat vagy módosíthatja a fent említett közlemény előfizetési adatait a weboldalon található interaktív űrlapon keresztül. Hasonlóképpen, a The Stikets Company, S.L. arról tájékoztat, hogy elektronikus úton küld kereskedelmi kommunikációt más termékekkel, szolgáltatásokkal és eseményekkel kapcsolatos információkkal, amelyek érdeklődhetnek a weboldal felhasználói számára, ha kifejezetten ezt kérik. Az említett hozzájárulást a felhasználó bármikor visszavonhatja.
 
 • J. Az "Ügyfélszolgálat" csevegési funkció használata
Az egyik lehetőség, amelyet kínálunk Önnek, az Ügyfélszolgálat csevegése, hogy szolgáltatásunk még kellemesebb legyen az Ön számára. E csevegésen keresztül lehetősége van konzultálni a weboldalon történő vásárlás előtt. A teljes csevegési folyamat teljesen anonim módon történik, anélkül, hogy a nevét vagy egyéb személyes adatait megjelenítenék. Annak érdekében, hogy folyamatosan javítsuk az ügyfélszolgálatunkat a chatben, elemzés és javítás céljából ezt az előzményt anonim módon rögzítjük. Ezeket a rekordokat az értékelés után törlik.
 • K. Biztonság
A Stikets Company, SL fenntartja a személyes adatok védelmének biztonsági szintjét a személyes adatokat tartalmazó automatizált fájlok biztonsági intézkedéseire vonatkozó, 994/1999. Június 11-i királyi rendelet alapján, és minden rendelkezésre álló műszaki eszközt létrehozott a kerülje el a felhasználó által a weboldalon keresztül szolgáltatott adatok elvesztését, helytelen használatát, megváltoztatását, illetéktelen hozzáférését és lopását, anélkül hogy sértheti, hogy az Internet biztonsági intézkedései nem végrehajthatatlanok. A Stikets Company, SL vállalja, hogy betartja a titoktartási és titoktartási kötelezettséget az automatizált fájlban szereplő személyes adatokkal kapcsolatban, a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, valamint biztosítja számukra a nemzetközi és az adatátvitel során biztonságos kezelést. adott esetben előfordulhat.
 
 • L. Sütik és IP-k
A sütik lehetővé teszik a Stikets Company, SL számára, hogy statisztikai célokra gyűjtsön adatokat, például: az első látogatás dátuma, a látogatások száma, az utolsó látogatás dátuma, az URL és a domain, ahonnan származik, a felfedező által használt és a képernyő felbontása . További információ a sütikről és arról, hogyan lehet megismerni, blokkolni vagy törölni a böngészőt, kattintson ide.
 
 • M. Spam
A Stikets Company, S.L. nem használja "spam" technikákat, és csak azokat az adatokat dolgozza fel, amelyeket a felhasználó továbbít a weboldalon engedélyezett elektronikus űrlapokon vagy e-maileken keresztül. A személyes adatok feldolgozása, valamint a kereskedelmi kommunikáció elektronikus úton történő továbbítása összhangban áll az európai általános adatvédelmi rendelettel.
 
 •  N. Az adatok ellentmondásának, helyesbítésének és frissítésének joga
A felhasználó bármikor levelet küldhet a The Stikets Company, SL-nek, a jelen irányelv címében megadott címre, vagy e-mailben a help@stikets.hu címre, csatolva személyi igazolványának fénymásolatát. és ingyen:
o Visszavonja a megadott hozzájárulásokat.
o Kérjen megerősítést arról, hogy a The Stikets Company, S.L. A Felhasználót érintő vagy nem személyes adatok feldolgozása folyamatban van.
o Hozzáférés a személyes adataihoz.
o Javítsa ki a pontatlan vagy hiányos adatokat.
o Kérje adatainak törlését, ha többek között az adatok már nem szükségesek a gyűjtött célokhoz.
o Beszerzés a The Stikets Company, S.L.-től. az adatkezelés korlátozása, ha az adatvédelmi rendeletekben szereplő feltételek teljesülnek.
o Kérjen emberi beavatkozást, hogy kifejezze álláspontját és vitatja a The Stikets Company, S.L. által elfogadott automatizált döntéseket.
o Kérje meg adatainak hordozhatóságát.
o Vegye fel a kapcsolatot a The Stikets Company, S.L. a következő címen keresztül: help@stikets.hu
o Nyújtson be személyes adatainak védelmével kapcsolatos igényt, ha az érdekelt fél a The Stikets Company, S.L. megsértette a vonatkozó adatvédelmi előírások által elismert jogokat.
A felhasználónak joga van hozzáférni ehhez az információhoz, helyesbíteni azt, ha az információ hibás, és leiratkozni a The Stikets Company, S.L. szolgáltatásairól. Ezeket a jogokat a weboldal konfigurációjával lehet hatékonnyá tenni. Az online hatékony megvalósítás, valamint az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatos bármilyen kétség vagy vita esetén problémák esetén lépjen kapcsolatba velünk: help@stikets.hu
Utolsó frissítés: 2018. május 23.
 
9.- Visszavonási politika
A Stikets lehetővé teszi a termék visszaküldését a megrendelés beérkezésétől számított 14 naptári napig, magyarázat nélkül. A visszaküldési folyamat elindításához a vásárló e-mailt küldhet ügyfélszolgálatunknak a help@stikets.com címre a termék visszaküldési szándékáról. Kérjük, töltse ki az elállási lapot, nyomtassa ki, és a kinyomtatott terméket a visszaküldendő termék(ek)kel együtt küldje el. A visszaküldött termék(ek) kézhezvétele és ellenőrzése után a Stikets 10 munkanapon belül feldolgozza a visszatérítést. Az összeget az eredeti tranzakció során használt fizetési móddal jóváírjuk vissza. A Stikets nem vállal felelősséget a visszaküldés során felmerülő költségekért.
 
10.- A weboldal használatának feltételei határozatlanok. A Stikets Company, S.L. fenntartja az egyoldalú jogot arra, hogy módosítsa a weboldalra való belépés feltételeit, valamint a weboldal tartalmát és az árucikkekhez nyújtott ingyenes gazdaszolgáltatási szolgáltatás feltételeit, amelyek ebben a dokumentumban szerepelnek.
 
11.- A weboldal használatának és szolgáltatásának ezen feltételeit a spanyol törvények szabályozzák. A feleknek a választásuk során a konfliktusokat és minden egyéb joghatóságról való lemondást a felhasználó lakóhelye szerinti bíróságoknak kell megoldaniuk. A Stikets Company, S.L. szintén a Confianza Online társasági tagja és etikai kódexe szerint.

12.- A Stikets fenntartja a jogot minden megerősített megrendelés visszavonására vagy megrendelés elfogadásának megtagadására a következő okok miatt:
 • A termék nem elérhető, vagy nincs raktáron.
 • A megrendelés adatai nem helyesek vagy nem ellenőrizhetők.
 • A megrendelés olyan anyagokat tartalmaz, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak, harmadik fél tulajdonát képezik, érzékeny tartalmakat tartalmaznak, politikai jellegűek vagy felnőtt közönség számára készültek.
 • A megrendeléskor technikai vagy árazási hiba történt az interneten.
 • A megrendelést az adott címre nem lehetett kézbesíteni.
Abban az esetben, ha a megrendelést a Stikets visszavonja, e-mailben vagy telefonon értesítjük az ügyfelet, és megtérítjük a megrendelés összegét.
________________________________________
 
szerzői jog
A Stikets Company, S.L. a szellemi tulajdonjogok tulajdonosa a www.stikets.hu weboldal kialakításával, forráskódjával és tartalmával kapcsolatban.
A The Stikets Company, S.L. a termékeivel és szolgáltatásaival, különösen a bejegyzett védjegyekkel kapcsolatos ipari tulajdonjogok tulajdonosa.
 

Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....