Ne hagyja ki!

10% kedvezmény minden személyre szabott termékre

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Ismerje meg a Stikets-et

A Stikets 2010-ben született egy anyja, Stephanie Marko ötletének eredményeként, aki a család mindennapi problémáját akart megoldani, mivel a dolgok elvesznek. Célja volt, hogy gyakorlati, hatékony és gazdaságos megoldást kínáljon a ruhák, könyvek, cipők, iskolai kellékek, hátizsákok és minden egyéb tárgy megjelölésére, hogy megkönnyítse a családok életét.
 
Első a család
Stikets: family first
Azóta a Stikets keresztirányú ötletként a családoknak a lehető legszélesebb értelemben vett elősegítésére törekedett. Ezért amellett, hogy folyamatosan újításokat folytatunk az összes termék legmagasabb minõségének biztosítása érdekében, azon törekszünk, hogy a Stikets minõségi vállalattá váljon, elkötelezett az egyeztetés és az egyenlõség mellett minden szinten.
 
 
Globális márka
About Stikets, Global Brand
A Stiketsnél úgy gondoljuk, hogy az értékek nem összeegyeztethetetlenek a termelékenységgel, valójában kéz a kézben járnak. 2019-ben a Stikets elérte az egymillió megrendelés jelet, amelyet világszerte 40 országba küldtek. Folyamatosan innoválunk azért, hogy új termékeket biztosítsunk a legjobb tulajdonságokkal, hogy kielégítsük a családok igényeit.
 
 
Az Ön elégedettsége a mi célunk
A Stiketsnél mindent megteszünk annak érdekében, hogy megértsük az ügyfelek igényeit, és ezeket mindig teljesítsük. Veled folytatott utazásunk nem ér véget a megrendelés leadásakor, mi mindig az Ön számára állunk, amikor termékeit használja. Az Ön elégedettsége a célunk, ezért az értékesítés előtti és az értékesítés utáni szolgáltatás egyaránt fontos. Ügyfeleink véleménye és áttekintése készít minket, és arra ösztönöz minket, hogy tovább fejlődjünk.
 
A Stiketsnél anyák és apák vagyunk, akik, akárcsak te, azt akarják, ami a mi családunk számára a legjobb. Csatlakozzon a Stikets közösségéhez kedvenc közösségi média platformon, és maradjon naprakész a praktikus termékekkel és szezonális promóciókkal. Szeretnénk, ha megosztaná velünk ötleteit és javaslatait. Szeretnénk, ha megosztja velünk ötleteit és javaslatait. Örömmel várjuk, hogy a fedélzeten legyen!
Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....