Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
Delivery service
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
9 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

My account
Delivery service

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
9 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Ismerje meg a Stikets-et

A Stikets 2010-ben született egy anyja, Stephanie Marko ötletének eredményeként, aki a család mindennapi problémáját akart megoldani, mivel a dolgok elvesznek. Célja volt, hogy gyakorlati, hatékony és gazdaságos megoldást kínáljon a ruhák, könyvek, cipők, iskolai kellékek, hátizsákok és minden egyéb tárgy megjelölésére, hogy megkönnyítse a családok életét.
 
Első a család
Stikets: family first
Azóta a Stikets keresztirányú ötletként a családoknak a lehető legszélesebb értelemben vett elősegítésére törekedett. Ezért amellett, hogy folyamatosan újításokat folytatunk az összes termék legmagasabb minõségének biztosítása érdekében, azon törekszünk, hogy a Stikets minõségi vállalattá váljon, elkötelezett az egyeztetés és az egyenlõség mellett minden szinten.
 
 
Globális márka
About Stikets, Global Brand
A Stiketsnél úgy gondoljuk, hogy az értékek nem összeegyeztethetetlenek a termelékenységgel, valójában kéz a kézben járnak. 2019-ben a Stikets elérte az egymillió megrendelés jelet, amelyet világszerte 40 országba küldtek. Folyamatosan innoválunk azért, hogy új termékeket biztosítsunk a legjobb tulajdonságokkal, hogy kielégítsük a családok igényeit.
 
 
Az Ön elégedettsége a mi célunk
A Stiketsnél mindent megteszünk annak érdekében, hogy megértsük az ügyfelek igényeit, és ezeket mindig teljesítsük. Veled folytatott utazásunk nem ér véget a megrendelés leadásakor, mi mindig az Ön számára állunk, amikor termékeit használja. Az Ön elégedettsége a célunk, ezért az értékesítés előtti és az értékesítés utáni szolgáltatás egyaránt fontos. Ügyfeleink véleménye és áttekintése készít minket, és arra ösztönöz minket, hogy tovább fejlődjünk.
 
A Stiketsnél anyák és apák vagyunk, akik, akárcsak te, azt akarják, ami a mi családunk számára a legjobb. Csatlakozzon a Stikets közösségéhez kedvenc közösségi média platformon, és maradjon naprakész a praktikus termékekkel és szezonális promóciókkal. Szeretnénk, ha megosztaná velünk ötleteit és javaslatait. Szeretnénk, ha megosztja velünk ötleteit és javaslatait. Örömmel várjuk, hogy a fedélzeten legyen!
Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....