Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000 Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000 Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7 800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5 000 Ft és 7 800 Ft INGYEN 2 990 Ft
Kevesebb, mint 5 000 Ft 1 490 Ft 4 480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Fizetési módok

A megrendelések fizetése gyors, egyszerű és biztonságos. A Stikets elfogadja a Visa, MasterCard, PayPal és banki átutalásokat fizetési módokként.
 
1.- Milyen fizetési módokat használ a Stikets?
 
A Stikets megrendelései az alábbi módszerek bármelyikével fizethetők meg:
 
  • Hitelkártyák VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro Válassza a Fizetés a VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro használatával a kijelentkezés oldalon, és kövesse a fizetési utasításokat. Miután a megrendelést a Stikets-en elküldték, a kártya megterhelésre kerül. A fizetési visszaigazolás kézhezvétele után a megrendelés feldolgozásra kerül és elküldésre kerül.
  • PayPal Válassza a Fizetés a PayPallal lehetőséget a fizetési oldalon, és írja be a PayPal-fiókja adatait. A fizetési visszaigazolás kézhezvétele után a megrendelés feldolgozásra kerül és elküldésre kerül.

2.- Minden alkalommal meg kell adnom a szállítási adataimat, amikor a Stikets-en vásárolok?
 
Nem. A Stikets.com webhelyen regisztrálhat egy fiókot, így elérhetőségi adatai megjelennek a legközelebbi vásárláskor a Stiketsnél. A vásárláshoz azonban minden alkalommal be kell írnia hitelkártya-adatait, mert a biztonsága érdekében rendszerünk nem tárolja és nem tárolja ezeket az információkat.
 
3.- ¿Hogyan működik a hitelkártyával történő fizetés?
 
VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro hitelkártyákkal történő fizetéskor a fizetési platform kéri a vevőtől a hitelkártyán szereplő számot, a lejárat dátumát és a CVV o CVC @ 2 ellenőrző számjegyeket, amelyek a hitelkártya hátulján jelennek meg. kártya. Ezek a számjegyek kódot képeznek, amely azonosítja az egyes kártyákat a tulajdonosukkal. Ily módon egyetlen online vásárlás sem fejezhető be ezen kód nélkül.
 
A Stiketsnél azon dolgozunk, hogy garantáljuk az összes vásárlás biztonságát. Ilyen módon a Stikets extra védelmet nyújt az ügyfeleinkkel folytatott tranzakciókhoz.

Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....