Ne hagyja ki!

10% kedvezmény minden személyre szabott termékre

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
részletek

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

Kézbesítés otthoni címre

Ft
RENDELÉS ÉRTÉK
NORMÁL KÉZBESÍTÉS
8 - 10 nap
EXPRESSZ KÉZBESÍTÉS
3 - 5 nap
Több, mint 7.800 Ft INGYEN INGYEN
Között 5.300 Ft és 7.800 Ft INGYEN 2.990 Ft
Kevesebb, mint 5.300 Ft 1.490 Ft 4.480 Ft

altÖn hozzáadta1termék (ek)
Lásd: Bevásárlókosár

Fizetési módok

A megrendelések fizetése gyors, egyszerű és biztonságos. A Stikets elfogadja a Visa, MasterCard, PayPal és banki átutalásokat fizetési módokként.
 
1.- Milyen fizetési módokat használ a Stikets?
 
A Stikets megrendelései az alábbi módszerek bármelyikével fizethetők meg:
 
  • Hitelkártyák VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro Válassza a Fizetés a VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro használatával a kijelentkezés oldalon, és kövesse a fizetési utasításokat. Miután a megrendelést a Stikets-en elküldték, a kártya megterhelésre kerül. A fizetési visszaigazolás kézhezvétele után a megrendelés feldolgozásra kerül és elküldésre kerül.
  • PayPal Válassza a Fizetés a PayPallal lehetőséget a fizetési oldalon, és írja be a PayPal-fiókja adatait. A fizetési visszaigazolás kézhezvétele után a megrendelés feldolgozásra kerül és elküldésre kerül.

2.- Minden alkalommal meg kell adnom a szállítási adataimat, amikor a Stikets-en vásárolok?
 
Nem. A Stikets.com webhelyen regisztrálhat egy fiókot, így elérhetőségi adatai megjelennek a legközelebbi vásárláskor a Stiketsnél. A vásárláshoz azonban minden alkalommal be kell írnia hitelkártya-adatait, mert a biztonsága érdekében rendszerünk nem tárolja és nem tárolja ezeket az információkat.
 
3.- ¿Hogyan működik a hitelkártyával történő fizetés?
 
VISA, MasterCard, VISA Electron vagy Maestro hitelkártyákkal történő fizetéskor a fizetési platform kéri a vevőtől a hitelkártyán szereplő számot, a lejárat dátumát és a CVV o CVC @ 2 ellenőrző számjegyeket, amelyek a hitelkártya hátulján jelennek meg. kártya. Ezek a számjegyek kódot képeznek, amely azonosítja az egyes kártyákat a tulajdonosukkal. Ily módon egyetlen online vásárlás sem fejezhető be ezen kód nélkül.
 
A Stiketsnél azon dolgozunk, hogy garantáljuk az összes vásárlás biztonságát. Ilyen módon a Stikets extra védelmet nyújt az ügyfeleinkkel folytatott tranzakciókhoz.

Tudunk segíteni?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....